Referanser

Her er noen tilbakemeldinger og tanker fra både aktive og tidligere kundesamarbeid. Flere av omtalene ligger også som Google-omtaler, publisert av kundene selv under deres navn.

Rune Smådal

Rune Smådal

Har trent hos Espen i flere år. Veldig kunnskapsrik og seriøs, tilpasser treningen etter nivået du er på og får deg til å yte det lille ekstra som du ikke får til med egentrening.

Grethe E. Ormstad

Grethe E. Ormstad

Jeg hadde lenge et ønske om å begynne å trene, men klarte ikke sette av tid eller prioritere det i en hektisk hverdag - Espen ble løsningen.

Espen elsker jobben sin og det skinner igjennom hver dag. Han ønsker å hjelpe og tilrettelegge. Selv de gangene du kommer sliten og ikke har lyst til å trene, loser han deg igjennom med en behagelig energi og viser forståelse, samtidig som han har et genuint ønske om at du skal føle mestring og gå ut av treningsrommet med en god følelse.

Espen viser både ydmykhet, stor gjennomføringskraft og en herlig yrkesstolthet, som du garantert vil sette pris på!

Roberto Marquez Solheim

Roberto Marquez Solheim

Jeg møtte Espen for første gang høsten 2015. Siden den gang har han vært en fantastisk mentor, både personlig og profesjonelt, noe jeg har hatt en uvurderlig nytte av på min egen reise, både som personlig trener og person.

Espen er utrolig kunnskapsrik og har en helt unik evne til å lytte, observere og se helheten. Han brenner virkelig for det han driver med og måten han jobber med hele mennesket på er virkelig sjeldent og unikt. Med sin innsikt, kunnskap og ydmykhet mener jeg at han er en av de aller beste på sitt felt.

Om du ønsker å skape en livsstilsendring og forbedre livskvaliteten din så er Espen den rette til å hjelpe deg med det. Måten han møter mennesker på med ett åpent sinn og alltid evner å skape trygge rammer for hver enkelt er virkelig spesielt. Med Espen får du så mye mer enn en personlig trener, for han jobber på en helt unik måte, både med det fysiske og psykiske.

Personlig har Espen vært en utrolig viktig brikke i min egen utvikling. Jeg er utrolig takknemlig for å ha han som både en god mentor og venn. Jeg kunne ikke anbefalt noen sterkere enn Espen, for med han får du en som virkelig bryr seg om deg, dine mål og ditt liv.

Cathrine Bang Norum

Cathrine Bang Norum

Jeg har vært yrkesaktiv danser hele mitt liv.

Etter sykdom gikk kroppen i vranglås, og jeg skjønte at jeg trengte hjelp for å få den i vater igjen.

Så i 2019 startet jeg samarbeidet med Espen, og det har jeg ikke angret på en dag. Det er et samarbeid som har blitt helt uvurderlig for meg. Ikke bare er Espen utrolig kunnskapsrik og dyktig, han går aktivt inn for å se hele mennesket, både fysisk og mentalt. Noe som gjør at samarbeidet blir meget fruktbart. Espen er en du virkelig vil ha i ditt hjørne når du ønsker å gjøre en livsstilsendring. Uten han hadde jeg ikke vært der jeg er i dag, (fysisk og mentalt). og jeg gleder meg til fortsettelsen.

Neela Haroon

Neela Haroon

Jeg begynte å trene med Espen i 2019. Det var en livsendrende opplevelse. Espen er en dyktig og kunnskapsrik trener, som gjør at styrkene dine realiseres, din reise blir verdsatt, og en større følelse av at egne fysiske & psykiske mål er oppnåelige. Jeg er en mer selvsikker og treningsglad person i dag som et resultat av Espens trening/coaching. Min erfaring er at han er genuin engasjert i sine kunder, i tillegg til at han er en ekstremt dyktig PT-trener. Espen har en evne til å komme raskt i kontakt med mennesker og begynne å jobbe med dem uansett hvilket stadium i livet de befinner seg i. Espen er pålitelig, alltid oppmuntrende og en tålmodig og innsiktsfull trener som gjennom sin faglig ekspertise tilbyr de beste PT-timene som er på markedet. Utrolig fornøyd å ha han som min trener, anbefales på det sterkeste!

André Anderssen

André Anderssen

Etter mange år med lite aktivitet og trening, var det med en viss frykt jeg oppsøkte en PT. Den frykten forsvant etter første samtale med Espen. Etter første økt var også frykten endret til glede og motivasjon. Og over ett år senere har jeg ikke annet enn godt å si om Espen. Jeg har blitt utfordret med styrketrening og blitt vesentlig sterkere. Jeg har fått et helt nytt syn på kosthold, og har i dag en mye mer bevisst holdning til dette. Styrken har økt og vekten redusert, slik målet mitt var.

Espen har en unik evne til å møte deg som person, uansett hva dine mål er og hva du måtte slite med eller ønske å forbedre. Han har bred kunnskap og interesse også hva gjelder mental helse, noe jeg har hatt mye utbytte av. Han er ikke bare en trener, men en motivator og coach. Han er svært opptatt av teknikk og lærer deg å trene riktig, samt at øktene bærer preg av mye humor.

Opplever også at lokalene på Bryn er veldig fine og rene. Atmosfæren er både god og trygg, noe jeg setter stor pris på når jeg trener.

Anbefaler Espen på det varmeste, og gleder meg til det videre samarbeidet.

Randi Myrvang

Randi Myrvang

Espen har vært min PT i 6 år. Teknikk, teknikk, teknikk og teknikk er Espens sitt mantra! Han gir seg ikke før det sitter, og derfor er jeg alltid trygg på at jeg utfører øvelsene riktig når jeg trener styrke alene. Jeg ble alvorlig skadet for noen år tilbake og sammen med Espen trente jeg meg frisk og sterk igjen. Hans kunnskap ble min redning! Hans evne til å tilrettelegge treningen med de riktige øvelsene og tilpasse med små og avgjørende justeringer for å unngå feilbelastning og forverring av skaden, gjorde at jeg i dag har en velfungerende kropp uten smerter og problemer. Espen er også en meget dyktig kostholdsveileder, han har et sunt fokus på kosthold og sørger for det riktige opplegget for akkurat deg. Og de fornuftige rådene hans fungerer, det har jeg selv erfart. Som person er han ydmyk, omsorgsfull, snill og har en passe dårlig humor som gjør timene morsomme! 😉 Selv om jeg ikke bor i Oslo lengre, så sørger jeg alltid for å booke timer når jeg er i byen. Jeg bytter deg aldri ut Espen – YOU ARE THE BEST! 😊

Per Christian Motrø

Per Christian Motrø

"Jeg tok kontakt med Espen tidlig sommeren 2016, etter å ha sett noen innlegg han hadde om coaching på Instagram. Jeg hadde tidligere prøvd nettcoaching ved noen andre, men var interessert i å ha noen som hadde tilholdssted i nærheten av hvor jeg holder til. Etter dialog på mail med Espen, ble vi enige om å møtes for å ta en prat.

Og det møtet var vendepunktet i min treningshverdag. Vi fant tonen fort, og de verdiene og kompetansen Espen la frem, som han jobber etter, passet meg perfekt.

Vi snakket om trening og kosthold, men kom også inn på dette med å stille i fitness. Noe jeg hadde en drøm om, men ikke helt trodde på kanskje. Espen var helt klar i sin tale om at hvis dette var noe jeg hadde lyst å jobbe mot, så skulle vi gjøre det! Så her var målet satt, jeg skulle jobbe mot et stort mål, som gjorde meg helt i ekstase. En coach som virkelig hadde troen på min drøm.

Etter møtet mottok jeg treningsplan og kostholdsplan fra Espen. Disse har jeg fulgt siden da. Og kroppen min har virkelig hatt store forandringer. Har fått utrolig mange fine tilbakemeldinger på min utvikling under Espens ledelse.

Vi har hatt som mål å øke muskelmassen på meg, men rett nyttår bestemte jeg meg for at jeg ville debutere i Athletic Fitness under Sandefjord Open på våren. Jeg ga Espen beskjed om at nå skulle jeg på scenen. Han svarte med at, liker 'gutsen' din, så vi kjører på for dette.

Fikk beskjed om hvordan han tenkte opplegget skulle være, og jeg var helt klar for å følge dette. Kort tid etter mottok jeg første program for forberedelser mot debuten min. Espen fulgte nøye opp for hver uke, etter at jeg ga mine oppdateringer på form og mål. Uke for uke justerte han både kosthold og treningsprogram. Og for en form jeg endte opp med. Jeg fulgte alt hva Espen sa, og viket ikke ett gram fra dette. Og det ga virkelig den toppformen kroppen min hadde inne. Var det noen ting jeg lurte på eller slet med, kom alltid Espen opp med noen løsninger.

Debuthelgen kom, og for en helg. Stort høydepunkt for meg. Og nok en gang så jeg hvilken bra coach jeg har.

Espen fulgte opp med alt, når det gjaldt mat, hvile, farging og det som hører til med en slik konkurranse. Rolig og behersket geleidet han meg gjennom alle ting denne helgen. Kan nok ikke rose han nok for denne opplevelsen.

Tilbake etter konkurransen, kom nye planer for kost og trening. Og det er noe som ikke alle innen denne idretten får. Espen var svært klart på at tiden etter konkurransen er veldig viktig i forhold til mat. Og det har virkelig vært riktig.

Jeg har nå sammen med Espen satt nye mål for høsten 2017, og jeg er super spent på hva vi klarer å få frem til dette. Er i hvert fall helt klar på at Espen er min riktige coach. Alle grep han foretar seg, passer meg perfekt.

Så ønsker du en coach med stor kompetanse og som virkelig bryr seg, bør du gå for Espen.

Line S. Larsen

Line S. Larsen

Min intensjon med å søke bistand til trening var å ha en som kunne stå trygt ved min side mens jeg jobbet meg gjennom et etablert begrensede mønster. Jeg er veldig takknemlig for at jeg valgte å samarbeide med nettopp Espen. Hans tilstedeværelse og kunnskap gjorde denne reisen til en trygg reise. Han ga meg akkurat det jeg trengte. 🙏🏻

Lise Nilsen

Lise Nilsen

Da jeg flyttet til Oslo i mai 2017, var jeg nede på mange måter. Jeg begynte å bli menneskesky og måtte gå gjennom en tankegang i hodet der jeg sa til meg selv «Lise, du er bra nok!», «Jeg klarer dette!» og «Ingen synes noe stygt om meg» før jeg gikk ut døra. Dette var bare noe.

Jeg hadde en personlig trener som trente meg, fikk meg til å føle en liten mestring hver gang jeg var med han. Jeg hadde klart å komme meg dit, trene og kommet meg hjem igjen. Det er PERSONLIG trening det er snakk om. Og selv om jeg ikke hadde energi til å trene satt vi oss ned for å snakke om alt annet. En personlig trener lever opp til navnet sitt. Hadde ikke jeg hatt han som PT hadde jeg ikke vært den jeg er idag. En time, to ganger i uken i noen måneder hjalp meg på mange måter. Fysisk og psykisk.

Tre ting jeg virkelig har tatt med meg fra mine timer med PT:

1. Bli mer egoistisk.

2: Lev livet, gjør det du vil. Hvorfor vente …?

3: Trening er bare en god ting når ting ikke er på det letteste.

Hadde ikke jeg fulgt disse rådene hadde jeg ikke hatt jobben min som PT nå, hadde ikke hatt det synet som jeg har på meg selv. Med egen erfaring og med dette er en av grunnene til at jeg elsker den jobben jeg har. Kort sagt: Det var en personlig trener Espen B. Andersson som hjalp meg videre i livet.

Ann Kristin Kristiansen

Ann Kristin Kristiansen

Etter medisinbruk, 11 års stillesittende arbeid og generell inaktivitet, hadde jeg "plutselig" gått opp 25 kg, og bestemte meg for at noe måtte gjøres. Jeg har hatt ukentlige PT-timer med Espen siden 5. juni 2017, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg tok sjansen. Så langt har jeg gått ned 11 kg, og det kun ved styrketrening og riktig kosthold. Jeg spiser mer mat nå, enn jeg noensinne har gjort. Det er vanskelig å sette ord på hva Espen har betydd for meg i denne prosessen; ord blir fattige.

Espen utstråler en trygghet og selvsikkerhet, som gjør at andre føler seg vel i hans selskap. Han er reflektert, og får meg til å tenke gjennom livets finurligheter. Han er en god lytter, og noen ganger virker det som han kjenner meg bedre enn jeg gjør selv. Han er også veldig ærlig og er ikke redd for å stille "de vanskelige spørsmålene".

Espen er en fantastisk støttespiller, og er genuint opptatt av at andre skal ha det bra. Han er alltid i godt humør, og har en smittende entusiasme som får meg til å yte det lille ekstra. Han trigger treningsgleden i meg, og gjør at jeg alltid føler meg bedre etter en time med ham. Han er en kunnskapsrik og erfaren PT, med stort fokus på teknikk og riktig utførelse, og med god variasjon på øvelsene.

Det er en stor fordel at han har sitt eget treningsstudio. Dermed blir det en mer effektiv treningsrunde, siden man slipper å vente på at maskiner skal bli ledige. Det er også veldig fint å slippe å bekymre seg for manglende teknikk og klønete utførelse av (nye) øvelser; det er jo ingen andre der som kan se deg når du er grasiøs som en elefant.

Jeg har hatt "1000 spørsmål", bekymringer, og mentale smeller, og Espen stiller alltid opp med svar og råd, det være seg på SMS, e-post, eller sosiale plattformer som snap, Instagram og Facebook. Espen er ikke en PT som "legger deg i en skuff" etter timen, han bryr seg virkelig om menneskene han trener, de er ikke "bare kunder" for ham. Han trener "hele mennesket", ikke bare fysikken, og jeg er evig takknemlig for støtten.

Espen er både ydmyk og selvsikker, og jeg anbefaler ham på det varmeste!

Andrea Groszkova

Andrea Groszkova

Espen og jeg har jobbet sammen over 3 år nå. Jeg ønsket hjelp med trening etter en alvorlig sykdom. Jeg begynte med PT-timer og det var nok den beste investeringen jeg har gjort når det gjelder min helse. Espen er en meget dyktig person som stadig leter etter forbedringer, beste løsninger og han gir aldri opp. Han er genuint opptatt av riktig treningsteknikk, progresjon og skreddersyr egen trening etter akkurat dine behov. Jeg har gjennom årene fått mye bra veiledning og coaching knyttet både til trening og næring. I dag trener jeg sammen med Espen for å pushe mine grenser så langt jeg kan, vi har både vanlige PT-timer, samt gruppetimer.

Ann-Peggy Pettersen

Ann-Peggy Pettersen

Jeg hadde slitt i alt for mange år med sterke nakke/skuldersmerter når jeg fant Espen via nettet og avtalte et møte.

I mitt første møte skjønte jeg at dette ville bli et godt og genuint samarbeid. Det tar sekunder å få tillit til Espen og trua på det han driver med. Dedikert med en unik rolig og fin personlighet forklarer han det meste.

Han er tvers igjennom proff på alle plan, ser mennesket og ikke «kunden». Guider deg med trygghet, erfaring og solid oppfølgning.

Jeg skjønte etter 1 måned at dette var rette investering for meg. Vi startet rolig og fikk et slående resultat med at nakkesmertene ble borte. Dette fikk meg overbevist på at jeg var på rett plass med rett PT.

~~Espen er fortsatt min PT...~~”one of a kind”

Stine Jørgensen

Stine Jørgensen

Espen er helt særegen som PT, og er en svært viktig brikke, både fysisk og mentalt, i «prosjekt meg».

Han er tålmodig (!), klok, ærlig, faglig oppdatert og kunnskapsrik, og deler mer enn gjerne av sin kunnskap. Hans tørre vitser i løpet av timene kommer som en bonus.

Jeg har prøvd andre PT’er tidligere, men Espen er virkelig den beste jeg har vært borti. Han ser hele mennesket, ikke bare muskler, og er derfor den perfekte PT om du ønsker å foreta for eksempel en livsstilsendring.

Bryn PT-studio er dessuten flotte lokaler, der det ikke er ventetid på apparater. God atmosfære og et godt sted å være.

Carina I. Næss-Andreassen

Carina I. Næss-Andreassen

For en reise det har vært de siste årene!

Fra jeg oppdaget Espen ved en tilfeldighet til der jeg er nå har jeg kommet så utrolig langt. Med Espens kompetanse, veiledning og gode støtte fikk jeg hjelp til å bygge ikke bare muskler, men også bedre selvtillit og en større appetitt på livet generelt. Han har en evne til å forstå mennesker som få andre har, og han er genuint interessert i å hjelpe andre.

Før jeg fikk hjelp fra Espen trente jeg uten mål og mening, og jeg hadde null kontroll på mat og kosthold. Jeg hadde store komplekser for kroppen min, og jeg trodde aldri jeg skulle klare å endre livsstil, men der tok jeg altså feil. Jeg begynte først med én måned med oppfølging over nett i 2015, og jeg forstod raskt at dette var verdt hver ei krone. I løpet av det første året var forandringen enorm, og jeg likte endelig den personen jeg så i speilet.

Tre år etterpå har jeg fortsatt kontakt med Espen, og det setter jeg så veldig stor pris på. Jeg tør påstå at Espen er min redningsmann!

I begynnelsen kunne jeg sende Espen flere e-poster i uka, og jeg fikk tilbakemeldinger på hvert eneste lille spørsmål jeg hadde. Mot hver kneik jeg møtte stod Espen alltid i ryggen på meg og hjalp meg over, og jeg er evig takknemlig for all den hjelp og rådgivning jeg fikk av Espen.

Etter hvert klarte jeg å stå mer og mer på egne bein, og i dag er jeg relativt selvgående både med trening og kosthold. Men, jeg vet óg at om jeg trenger gode råd, støtte, eller noe så enkelt som en tørr vits, så er det bare å kontakte Espen, og han stiller alltid opp!

Hege Nøkleby Gullichsen

Hege Nøkleby Gullichsen

Dame, 38 år, 1 barn
Vekt: —8 kg
Midjemål: —13 cm

Jeg startet en reise med Espen i juni 2017. Jeg har spilt håndball i mange år, men fikk to tette skader som gjorde at jeg mistet mye muskelmasse og måtte begynne å tenke litt nytt.

Vi startet et samarbeid med fokus på å bli sterkere og under denne prosessen prøvde jeg å finne ut hva jeg ønsket å erstatte håndball med. For meg ble det tidlig klart at løping var det som lå mitt hjerte nærmest, og jeg satte meg tidlig et hovedmål om løpe maraton i 2018.

Espen har/er en dedikert trener, har gitt meg masse råd og veiledning, god på å følge opp og å motivere, har trygghet og kompetanse, og har hatt mer tro på meg enn jeg selv har hatt i perioder. Han har pushet og brukt god tid på teknikk for å unngå skader. Jeg har forbedret meg mye som løper og er ikke i tvil om at styrketreningen med Espen har hjulpet.

Ellen Smeby Syverstad

Ellen Smeby Syverstad

Jeg har gleden av å trene med Espen på Bryn PT-studio.

Fra dag én, hvor jeg var i meget dårlig form, og ikke spesielt glad i styrke trening. Til i dag, hvor jeg gleder meg til hver time jeg skal ha, er det pga. Espen sin evne til å motivere. Og ikke minst hans kunnskap om faget.

Jeg kan på det sterkeste anbefale studioet.

God stemning, supre lokaler, ingen venting på apparater og topp trening!

Camilla Aalberg

Camilla Aalberg

Jeg elsker å trene! Har trent jevnt og trutt i mange år, men det kom til et punkt hvor jeg følte det var lite struktur i treningen og progresjonen uteble.

Etter å ha fulgt med på Espen på Instagram en stund, tok jeg kontakt med han i mars. Jeg så masse kvalitet i det han gjorde og jeg likte refleksjonene hans rundt trening og kosthold. I tillegg var det avgjørende om han kjørte PT-timer på kveldstid (nei, ikke alle gjør det!)

Jeg la frem mine mål, Espen laget et program og sammen la vi en plan.

I april, mai og juni (2017) hadde jeg PT-timer med Espen ukentlig. Dette har gitt resultater! Fysikken har endret seg og målene er innen rekkevidde.

Espen er god til å lytte, tar deg seriøst og har full fokus på deg under treningen.

For meg har disse PT-timene vært av stor verdi for min utvikling.

Heidi Torgersen

Jeg har hatt PT-timer med Espen ukentlig siden april 2013 (og har det fremdeles, juli 2020). Espen er en dyktig trener med god kunnskap om mange ulike øvelser. Han er nøye med gjennomføring av øvelsene og påser at de utføres riktig. Han er genuint opptatt av å hjelpe med de utfordringer som du har, både i forhold til kosthold, eventuelle vektproblemer og andre utfordringer som hindrer deg i å oppnå dine mål og drømmer. Jeg fikk en nerveskade i ryggen etter en trafikkulykke i august 2000. Espen har klart å tilpasse øvelser som har tatt hensyn til nevnte skade. Jeg har i 20 år jobbet på kontor med mange timer med skriving på PC daglig. Espen har tilpasset øvelser som har ført til at jeg har fått styrket muskler i øverste del av ryggen og skuldre. Det har igjen medført at jeg ikke har problemer eller smerter i mine skuldre etter mye stillesittende arbeid med ugunstige arbeidsstillinger. Hvis du velger Espen, vil du få en personlig trener som lager tilpassede treningsprogram ut fra de forutsetninger du har som utgangspunkt når du starter med treningen. Han er engasjert, oppdatert på ny kunnskap, samt en person du kan stole på 100 prosent. Espen er kreativ og gir seg ikke før han har funnet en løsning som fungerer for akkurat deg.

Jeanette Nilsen

Espen er en "gammel sjel i en ung kropp". Han har kunnskap og erfaringer som tilsier mye mer enn hans alder. Dette kommer etter min mening av hans evne til å være 100 % tilstede, han er reflektert, profesjonell og det er synlig at han brenner for det han driver med. Han er god på å se dine behov og sørger for å gi alt for å hjelpe deg med det du trenger. Samlet vil jeg påstå at dette er grunnen til at av alle PT-er og generelt mennesker som jobber for å hjelpe andre jeg har møtt, er Espen en klar favoritt.

Hilde Karlsson

Styrketrening – en ny verden. Jeg startet hos Espen i september 2017 for å komme i gang med trening igjen etter ca ett års opphold. Trening for meg var gruppetimer som step/puls/HIIT og dans, men pga kneproblemer så slet jeg med å yte maksimalt. Espen har åpnet en ny verden og virkelig fått meg til å like styrketrening. Jeg ville aldri ha startet med styrketrening på egen hånd på grunn av usikkerhet og for lite kunnskap. Jeg blir sterkere, kroppen endrer seg i positiv retning og Espen utfordrer meg, men det viktigste er at jeg føler meg trygg. Veldig glad for at jeg valgte ett samarbeid med Espen og jeg gleder meg til å fortsette i 2018!

Anette Markhus

Jeg har hatt PT-timer med Espen i ca 3.5 år nå. Fokuset for meg var vektreduksjon og bedre helse. Dette har jeg oppnådd ved hjelp av Espen sin gode veiledning og inspirasjon. Vi har trent mye styrke og etter hvert hard styrke som har gjort at vektreduksjon på totalt ca. 20 kg, nå er stabil og styrken i hele kroppen er merkbart mye bedre. I begynnelsen trente vi noe kondisjon, men det trenes nå alene fordi styrketreningen er viktig og nødvendig, i tillegg er det veldig gøy å se og oppnå fantastiske resultater.