Om Espen B. Andersson

En dag for 12 år siden innså jeg at jeg ikke kunne bli værende i min daværende jobbsituasjon. Dypt der inne, blant knuste drømmer om å leve av idrett, fantes det fremdeles en intens flamme av håp om å kunne arbeide med det som alltid hadde betydd mye for meg: Trening, helse og idrett. Valget var enkelt – jeg måtte skape endring.

Det drastisk å snu om på livet og følge drømmen, er noe som har formet meg og fremdeles preger meg den dag i dag. Livet er så kort, så intenst, så uforutsigbart – la oss realisere vårt gnistrende potensiale! Om vi en dag ender opp med å ha et aktivt, genuint samarbeid gående, handler PT- og klientrelasjonen for meg om noe langt mer enn bare å møte opp på trening, løfte tungt – vi sees om en uke. For meg er dette livet, det er hva jeg lever og ånder for, det er alt jeg har tror på og har å by på. Jeg er mitt eget produkt, jeg arbeider selvstendig, og elsker følelsen av hver dag å gå på jobb – for meg og mitt, og for å benytte den erfaringen og det brennende ønsket om å bistå andre i å leve et mer rikt, spennende og sunt liv.

Kort oppsummert, i listeform, for deg som liker det lettfattelig:

  • Arbeidet fulltid som PT i Oslo siden 2012.
  • Bred erfaring med fitness, styrkeløft, så vel som alminnelig styrketrening for “Ola Nordmann”.
  • Begynte min karriere i SATS, deretter i egne, eksklusive lokaler siden 2015.
  • Har levert mer enn 16 000 PT-timer.