Online-coaching (treningsprogram/kostplan)

'Online-coaching' er tjenesten for deg som ønsker spesifikke planer å følge, og få oppfølging underveis per e-post. Du er selvdreven, men verdsetter å ha konstruktive planer tilpasset deg å følge og kan dra nytte av å ha en fagperson som effektivt kan guide deg i riktig retning.

Priser (alle tjenestene selges i 4-ukerspakker).

Kun kostplan – kr. 1 700,-
Kun treningsprogram – kr. 1 500,-
Kostplan og treningsprogram – kr. 2 350,- (spar kr. 750,-)

Det er ingen binding, og du bestemmer selv hvor mange måneder du ønsker oppfølging. Alle tjenestene betales forskudd før planene utarbeides.

Hvem det passer for.

Jeg har jobbet med hundrevis av kunder de siste årene, alt i fra småbarnsmødre som vil stramme opp, til fitness-utøvere og en reise frem mot tøffe konkurranser, så vel som gutter som vil bygge muskler og gå opp i vekt. Det er således ingen tradisjonell kunde – så lenge du er motivert og klar for å sette igang en herlig treningsperiode med trening der du selv bor, er 'online-coaching' et ypperlig verktøy. Det eneste 'kravet' i så måte måte er at du har tilgang på et gym å gjennomføre øktene på, og at du er klar for å jobbe strukturert under samarbeidet.

Hvem det ikke passer for.

'Online-coaching' passer ikke alle. Det viktige å huske på, er at selv om du har konkrete planer å følge tilpasset deg og dine mål, er du allikevel avhengig av å komme deg på gymmet. Jeg kan ikke presse deg på trening, men jeg vil veldig gjerne hjelpe deg med kunnskap som gjør deg trygg på det du skal gjøre.

Hvordan det fungerer.

PT-på-nett, også kalt 'online-coaching', er en heldigital tjeneste som stadig flere får øynene opp for. Ved oppstart av et samarbeid, oversendes det screening-spørsmål til deg per e-post som besvares, dette for å kunne tilpasse kostplan og treningsprogram best mulig til deg, dine ønsker og målsetning. På bakgrunn av dette, utarbeides det et tilpasset treningsprogram og en kostplan til deg som du arbeider etter. Du kan i hele oppfølgingsperioden sende e-post for å få svar på det du lurer på, og avhengig av målsetning, utgangspunkt og utvikling underveis i samarbeidet, kan planene bli tilpasset og justert for optimale resultater.

E-post besvares innen 2 virkedager, mandag–fredag.

Hvordan du går frem.

Om du ønsker å se på mulighetene for et samarbeid, benytt kontaktskjemaet, så får du tilbakemelding omgående vedr. kapasitet, og evnt. spørsmål som må avklares før oppstart.